ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ομάδα της "Libron" είναι ένας καινούργιος εκδοτικός οίκος κοντά στον συγγραφέα, δίπλα στον αναγνώστη και σε όλους εσάς που η συγγραφή αποτελεί στόχο. Όλοι μας στην "Libron" πιστεύουμε στο όραμα αυτό και μέσα από τον εκδοτικό χώρο θα προσπαθήσουμε να τοποθετήσουμε τα κείμενά σας κάπου ανάμεσα στα ράφια όλου του κόσμου.

Σας περιμένουμε λοιπόν, είτε σαν συγγραφείς, είτε σαν αναγνώστες ή και σαν απλοί συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις μας, ώστε η παρέα αυτή να γίνει μεγαλύτερη και και πιο δημιουργική.

Μια διαφορετική άποψη στον εκδοτικό χώρο. Κοντά στον συγγραφέα και στην σκέψη του αναγνώστη. Βιβλία, συζητήσεις, workshops, σεμινάρια, παρουσιάσεις... όσο πιο κοντά στο ειλικρινές βιβλίο.

ε.σύ

ε.σύ

ISBN

978-618-82421-2-8

ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ

FORMAT

14X21

PAGES

468

PRICE

€ 17,00

«Όλοι έχουμε τουλάχιστον μια κόρη», ήταν τα πρώτα λόγια του απαγωγέα στη μητέρα σας.

 

Οι διαπραγματεύσεις θα καθορίσουν απρόσμενα τις εξελίξεις και ο απαγωγέας θα ασχοληθεί μαζί σου εξαντλώντας τα όρια της βίαιης φαντασίας.

Οι στιγμές κυλούν με αγωνία για όλους και σε βρίσκουν ακινητοποιημένη σε μια καρέκλα, με λίγο φως και έναν πάγκο γεμάτο εργαλεία που προκαλούν πόνο.

 

«Για κάθε δεύτερο χτύπημα του τηλεφώνου, η κόρη σου θα χάνει κι από ένα δαχτυλάκι».

Όλα μοιάζουν με αδιέξοδο, μέχρι που το δικό σας μυστικό θα ξυπνήσει την αδερφή σου από έναν ονειρικό εφιάλτη και θα κάνει τα πάντα για να σε βρει· ακόμα κι αν χρειαστεί να λερώσει τα δάχτυλά της με αίμα.

 

Έτσι συνήθως κάνουν οι δίδυμες. Τα δικά τους.

...

EVENTS...

LOCATION...

LIBRON Event | Όνειρα απόδρασης
01-04-2019

Παρουσίαση του συλλογικού έργου με τίτλο «όνειρα απόδρασης».

  • 1

KEIMENA

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

Με χαρά θα διαβάσουμε τη συγγραφική σας δουλειά για τυχόν δυνατότητα συνεργασίας μας. Ας ξεκινήσουμε απ’ τα βασικά:

  • Τα κείμενά σας να σταλούν δαχτυλογραφημένα (σε μορφή doc ή pdf) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@libron.gr, με θέμα eMail: «υποβολή συγγραφικού έργου – (ονοματεπώνυμο συγγραφέα)». Θα χρειαστεί να μας στείλετε συνολικά το έργο που επιθυμείτε να εκδοθεί και όχι κάποιο δείγμα του.
  • Ένα σύντομο βιογραφικό σας σημείωμα, το οποίο θα περιλαμβάνει και τυχόν προηγούμενες συγγραφικές ή εκδοτικές σας δουλειές, θα μας βοηθήσει να γνωριστούμε καλύτερα, ενώ παράλληλα χρήσιμα θα είναι και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνο, eMail, διεύθυνση).
  • Η περίληψη του συγγραφικού σας πονήματος είναι απαραίτητη και δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 600 λέξεις.
  • Θα λάβετε eMail από εμάς (στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει) εντός προθεσμίας τεσσάρων (4) μηνών από την παραλαβή του έργου, σε περίπτωση που μετά την αξιολόγηση η πρότασή σας μας ενδιαφέρει και επιθυμούμε να τη συζητήσουμε αναλυτικότερα. Το σκεπτικό της τελικής απόφασης δεν είναι ανακοινώσιμο. Αν η απάντηση είναι αρνητική, το υλικό δεν επιστρέφεται.
  • Να θυμάστε ότι η Libron Εκδοτική σέβεται τα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας των συγγραφέων και σας συστήνει, πριν μας στείλετε το έργο σας, να έχετε προβεί στην κατοχύρωση των πνευματικών σας δικαιωμάτων.
  • Δεκτά γίνονται μόνο συγγραφικά έργα ενηλίκων.