ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ομάδα της "Libron" είναι ένας καινούργιος εκδοτικός οίκος κοντά στον συγγραφέα, δίπλα στον αναγνώστη και σε όλους εσάς που η συγγραφή αποτελεί στόχο. Όλοι μας στην "Libron" πιστεύουμε στο όραμα αυτό και μέσα από τον εκδοτικό χώρο θα προσπαθήσουμε να τοποθετήσουμε τα κείμενά σας κάπου ανάμεσα στα ράφια όλου του κόσμου.

Σας περιμένουμε λοιπόν, είτε σαν συγγραφείς, είτε σαν αναγνώστες ή και σαν απλοί συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις μας, ώστε η παρέα αυτή να γίνει μεγαλύτερη και και πιο δημιουργική.

Μια διαφορετική άποψη στον εκδοτικό χώρο. Κοντά στον συγγραφέα και στην σκέψη του αναγνώστη. Βιβλία, συζητήσεις, workshops, σεμινάρια, παρουσιάσεις... όσο πιο κοντά στο ειλικρινές βιβλίο.

Δεκαεπτά φορές

Δεκαεπτά φορές

ISBN

978-618-82421-7-3

ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ

FORMAT

14Χ21

PAGES

92

PRICE

€ 12,00

Με τα κείμενα δεν αναμετριέσαι. Τα αφήνεις να σε πλησιάσουν όπως το αγρίμι που ξεπροβάλλει απ’ τα δέντρα και στέκεις ήρεμος στα γόνατα. Χαμηλώνεις την ψυχή σου και αλλάζεις ανάσες. Τεντώνεις το χέρι δίχως κουβέντα, μήπως και το χαϊδέψεις. Αν το τρομάξεις θα φύγει, αν τρομάξεις θα σε καταπιεί.

[…]

Εκεί μόνο θα σε βρεις. Εκεί που θα γράφεις χωρίς δισταγμό.

Εκεί που μιλάς γι’ αυτά, μας μιλάς για όλα.

Και εμείς θα διαβάζουμε ό,τι απέμεινε· όχι όσα δαψιλώς υπονοείς.

Μόνο για εκείνα που βρήκαν τον χρόνο τους και πότισαν εκτός απ’ την ψυχή σου και τις ανάσες μας.

— Να υπάρχεις, ρε γαμώτο· να γράφεις όμως.

 

Είκοσι επτά αφηγήσεις που ξεκινούν απ’ τα κείμενα και τελειώνουν στη γραφή. Ανάμεσά τους ένας κόσμος ολόκληρος, που όσες φορές κι αν γράψεις για αυτόν, δεν αρκούν οι λευκές σελίδες για να το πιστέψεις.

 

...

EVENTS...

LOCATION...

LIBRON Event | Όνειρα απόδρασης
01-04-2019

Παρουσίαση του συλλογικού έργου με τίτλο «όνειρα απόδρασης».

  • 1

KEIMENA

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

Με χαρά θα διαβάσουμε τη συγγραφική σας δουλειά για τυχόν δυνατότητα συνεργασίας μας. Ας ξεκινήσουμε απ’ τα βασικά:

  • Τα κείμενά σας να σταλούν δαχτυλογραφημένα (σε μορφή doc ή pdf) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@libron.gr, με θέμα eMail: «υποβολή συγγραφικού έργου – (ονοματεπώνυμο συγγραφέα)». Θα χρειαστεί να μας στείλετε συνολικά το έργο που επιθυμείτε να εκδοθεί και όχι κάποιο δείγμα του.
  • Ένα σύντομο βιογραφικό σας σημείωμα, το οποίο θα περιλαμβάνει και τυχόν προηγούμενες συγγραφικές ή εκδοτικές σας δουλειές, θα μας βοηθήσει να γνωριστούμε καλύτερα, ενώ παράλληλα χρήσιμα θα είναι και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνο, eMail, διεύθυνση).
  • Η περίληψη του συγγραφικού σας πονήματος είναι απαραίτητη και δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 600 λέξεις.
  • Θα λάβετε eMail από εμάς (στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει) εντός προθεσμίας τεσσάρων (4) μηνών από την παραλαβή του έργου, σε περίπτωση που μετά την αξιολόγηση η πρότασή σας μας ενδιαφέρει και επιθυμούμε να τη συζητήσουμε αναλυτικότερα. Το σκεπτικό της τελικής απόφασης δεν είναι ανακοινώσιμο. Αν η απάντηση είναι αρνητική, το υλικό δεν επιστρέφεται.
  • Να θυμάστε ότι η Libron Εκδοτική σέβεται τα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας των συγγραφέων και σας συστήνει, πριν μας στείλετε το έργο σας, να έχετε προβεί στην κατοχύρωση των πνευματικών σας δικαιωμάτων.
  • Δεκτά γίνονται μόνο συγγραφικά έργα ενηλίκων.